Select Page

Två röster & ett piano

Med Katarina Medoc & Caroline Dahlberg

Pianobar Lounge

I pianobaren bjuder Vocal Vibe på en varierad repertoar. Caroline och Katarinas röster sätter tillsammans en personlig prägel på text och melodi och de har en speciell kärlek till blues, soul och jazz. Mötet och kontakten med människorna blir en del av musiken och varje framträdande och repertoar kommer ofta att inspireras av kvällens publik. Repertoaren består av allt från välkända jazz, pop, rock och soulklassiker, till schlagerhits i svängiga och personliga tolkningar.
Vocal Vibe Duo sjunger på företagsevent, bröllop, dop, hotell & restauranger.

I jultider erbjuder Vocal Vibe underhållning med musik från ‘The American Christmas Song Book’ blandat med våra svenska julklassiker. Vi garanterar en stämningsfull och magisk kväll för er och era gäster.

Classy christmas

Bröllop & högtider

Vi har många års erfarenhet av att spela och sjunga vid speciella tillfällen i livet såsom bröllop, dop och begravningar. Repertoaren är lång men det är viktigt att vi tillsammans väljer de sånger som passar bäst för just er stund. Kontakta oss gärna för förslag på musik och upplägg. Vi kan även ge er rekommendationer till andra tjänster kring ert arrangemang såsom fotograf, blomsterdekoration och catering.

Info & bokning

Katarina Medoc
Mail: info@katarinamedoc.se
Tel: (+46) 0704 88 23 90

Caroline Dahlberg
Mail: caroline.dahlberg@live.se
Tel: (+46) 0708 10 12 36